Serie van tien schilderijen naar aanleiding van het beeld 'Daphne & Apollo' van Frans en Truus van der Veld.

uit 2004 tot 2004 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Daphne & Apollo

2004

Eerste uit een serie van tien schilderijen, die geïnspireerd zijn op het beeld 'Daphne & Apollo' van het kunstenaarsduo Frans en Truus van der Veld.

Daphne & Apollo spiegelbeeld

2004

Tweede uit een serie van tien schilderijen, die geïnspireerd zijn op het beeld 'Daphne & Apollo' van het kunstenaarsduo Frans en Truus van der Veld.

Adoration

2004

Derde uit een serie van tien schilderijen, die geïnspireerd zijn op het beeld 'Daphne & Apollo' van het kunstenaarsduo Frans en Truus van der Veld.

Wisdom

2004

Vierde uit een serie van tien schilderijen, die geïnspireerd zijn op het beeld 'Daphne & Apollo' van het kunstenaarsduo Frans en Truus van der Veld.

Soulmates

2004

Vijfde uit een serie van tien schilderijen, die geïnspireerd zijn op het beeld 'Daphne & Apollo' van het kunstenaarsduo Frans en Truus van der Veld.

Gardian Angel

2004

Zesde uit een serie van tien schilderijen, die geïnspireerd zijn op het beeld 'Daphne & Apollo' van het kunstenaarsduo Frans en Truus van der Veld.

Liberty

2004

Zevende uit een serie van tien schilderijen, die geïnspireerd zijn op het beeld 'Daphne & Apollo' van het kunstenaarsduo Frans en Truus van der Veld.

Communication

2004

Achtste uit een serie van tien schilderijen, die geïnspireerd zijn op het beeld 'Daphne & Apollo' van het kunstenaarsduo Frans en Truus van der Veld.

Proposal

2004

Negende uit een serie van tien schilderijen, die geïnspireerd zijn op het beeld 'Daphne & Apollo' van het kunstenaarsduo Frans en Truus van der Veld.

Protection

2004

Laatste uit een serie van tien schilderijen, die geïnspireerd zijn op het beeld 'Daphne & Apollo' van het kunstenaarsduo Frans en Truus van der Veld.